Camperplaatsen

Eén van de mooiere locaties langs de IJssel is de IJsselzone ter hoogte van Wijhe. Naast een fantastisch uitzicht over het rivierenlandschap, vindt u hier prachtige camperplaatsen die van alle gemakken zijn voorzien. U kunt (gedurende het seizoen van 1 april tot 1 november) gebruik maken van:

  • een tappunt voor water;
  • een douche- en toiletruimte;
  • een afvalcontainer;
  • een lozingspunt voor chemisch afval.

De camperplaatsen liggen op korte (loop)afstand van het gastvrije centrum van Wijhe. Tevens vindt u hier een ruime passantenhaven, een loswal, een boothelling, een schildersplek en een ToeristischOverstapPunt (TOP), van waaruit u via verschillende bewegwijzerde fiets- en wandelroutes de omgeving kunt verkennen.

Havenmeesters Jaap Doorgeest
Heeft u eenmaal een camperplek gevonden en wilt u blijven overnachten, dan mag u dit doorgeven aan de havenmeester. U bereikt Jaap Doorgeest via telefoonnummer 06-48083316. Het is niet mogelijk om een camperplaats (vooraf) te reserveren.

Kosten
Gebruikmaken van een camperplaats kost in 2020 € 8,50 per nacht. Dit bedrag is exclusief € 0.50 toeristenbelasting p.p.p.n.  U betaalt vooraf aan de havenmeester. Contante betaling is gewenst.

Een overnachting is een verblijf tussen 18.00 uur en 8.00 uur. Een gedeelte van dit tijdsbestek wordt ook als overnachting aangemerkt.